Кошик: 0 товар(ів) - 0.00 .

ПРО НАС

В далекому 2013 році почалася наша історія. Ми – це сім’я, яка буде більш відома не за прізвищем, а за назвою бренду. Ми – Карамба.
А історія почалась з того, що ми зрозуміли одну очевидну річ – культура споживання якісного продукту зростає, а звичні для нас натуральні ягідні, томатні і гострі соуси ніхто не виробляє. Ми вирішили, що наша місія очевидна: стати першими, хто запропонує українському споживачу нові соуси з незвичними поєднаннями смаків.. Залишилось просто зробити якісний продукт.
Тоді ми замовили перші зразки унікальних сортів гострих перців з різних куточків світу, які додали унікальності в наш продукт. Деякі з них достатньо добре себе почували під сонцем Дніпропетровщини, там де ми їх і вирощуємо. Крім перцю, основними компонентами в наших соусах виступають ягоди, овочі, спеції, прянощі. Спеції та прянощі ми подрібнюємо самі задля того, щоб бути впевненим в якості кінцевого результату. Дещо з цього ми вирощуємо самостійно або нам допомагають родичі з Житомирщини, які вирощують для нас часник- наш натуральний консервант, кріп та м’яту. Один з наших принципів – виготовлення продукту з локальної сировини.
Кожна баночка нашого соусу виготовляється вручну. Починаючи від очищення сировини, переробки, контролю співвідношень інгредієнтів, оцінки за смаком, кольором, консистенцією закінчуючи стерилізацією тари – все проходить у нас перед очима. Тому ми можемо бути впевнені в якості кожної пляшечки чи баночки соусу. Єдине що не так просто – збільшити за потреби об’єми виробництва.
Ми дуже прямолінійно підходимо до цієї справи: хочеш зробити якісно – зроби сам. Це обмежує продуктивність, але за нашим переконанням це найкраща маркетингова стратегія – зосередити всю увагу на якості. Тому всі наші робітники це ми і наші батьки. Навіть дизайн який ми оновлювали в 2017 році ми робили своїми силами.
Всі в герметичній скляній тарі, з металевою кришкою.
caramba